Mașini distruse de grindină, un acoperiș luat de vânt

Share dacă ți-a plăcut!

Situație critică în județul Gorj. La sfârșitul săptămânii, vremea rea a făcut ravagii, cel mai afectat fiind municipiul Târgu Jiu. În câteva minute, norii s-au adunat pe cer și o furtună violentă a pornit din senin. Grindina de mari dimensiuni a rupt crengi, iar vântul a smuls un acoperiș.

Copacii au fost puși la pământ în mai multe cartiere ale orașului, iar grindina era de dimensiuni apropiate cu ale unui ou. Cinci autoturisme au fost prinse sub un acoperiș care a fost luat de vântul puternic. Pompierii gorjeni au intervenit pentru remedierea situației, însă din fericire, nicio persoană nu a fost prinsă sub copacii căzuți sub acoperișul smuls de vânt.
” În urma fenomenelor meteorologice, în urmă cu puțin timp am fost solicitați să intervenim pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil pe strada Narciselor din municipiul Tg-Jiu și pentru degajarea unui acoperiș căzut pe autovehicule pe strada Zambilelor”, a transmis Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj.
În timp ce norocoșii au scăpat cu mașinile neafectate,mai mulți localnici s-au ales cu pagube materiale, după ce grindina de mari dimensiuni a reușit să îndoaie caroseria autoturismelor.
După furtunile puternice din ultimele zile, meteorologii anunță că vremea se va schimba radical, urmând perioade de caniculă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)