Mașină de taxi căzută în râpă, două victime

Share dacă ți-a plăcut!

O mașină de taxi a plonjat într-o râpă. Atât șoferul, cât și pasagerul, au necesitat acordarea de îngriiri medicale. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate. Accidentul s-a produs pe raza localității Cătunele, din cauza neadaptării vitezei de mers, într-o curbă.
Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Cătunele. Din cercetările polițiștilor a reieșit că, taximetristul în vârstă de 22 de ani, din orașul Motru, în timp ce conducea pe drumul comunal Lupoaia, a pierdut controlul volanului, într-o curbă periculoasă. Din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de drum, mașina a părăsit partea carosabilă și a plonjat într-un șanț de acumulare a apei pluviale.
” A rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a unui bărbat, de 20 ani, din localitatea Florești, județul Mehedinți, pasager al autoturismului. Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, urmând să se efectueze recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)