Marin Condescu are de gând să le facă plângeri penale asociaţilor Clubului de fotbal Pandurii

Share dacă ți-a plăcut!

Liderul de sindicat Marin Condescu caută toate soluţiile legale pentru a scoate bani de la asociaţii Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Acesta susţine că procurorii se vor sesiza de pe urma faptului că asociaţii au aprobat în CA şi AGA cheltuieli la Clubul de fotbal, însă nu au achitat cotizaţiile asumate. Prin urmare Clubul a fost prejudiciat.

Marin Condescu a dat deja în judecată asociaţii pentru a recupera cotizaţii totale în valoare de 4 milioane de euro. Dacă va obţine banii respectivi, Condescu susţine că va fi suficient pentru scoaterea Clubului din insolvenţă. Asociaţii nu au mai dorită să vireze bani în contul echipei, din cauză că s-au temut să nu fie penalizaţi de Curtea de Conturi, pentru plăţi nelegale. De asemenea, Complexul Energetic Oltenia a sistat în urmă cu peste un an de zile plata cotizaţiei către Pandurii Lignitul Târgu Jiu, motivul fiind pierderile companiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, susţine că instituţia şi-a achitat toate obligaţiile, în limita legalităţii. De asemenea, în opinia lui Cosmin Popescu, orice creditor este liber să apeleze la toate mijloacele necesare şi legale pentru a-şi recupera banii.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)