Mamă și fiu în arest, după ce au agresat oamenii legii

Share dacă ți-a plăcut!

Acuzație de ultraj pentru un tânăr și mama acestuia. Oamenii legii au intervenit la un scandal într-o familie din Târgu-Cărbunști și au ajuns să fie chiar ei agresați. Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.
Un caz de violență în familie, la care polițiștii au fost solicitați să intervină , s-a finalizat neașteptat. Oamenii legii au fost agresați chiar de către presupusa victimă. Un tânăr în vârstă de 20 de ani, aflat sub influența unui ordin de protecție prin care îi era interzis să se apropie de mama sa sau de casa părintească, a mers în locuință și a generat un scandal. Tatăl acestuia a anunțat autoritățile, un echipaj mixt format din jandarmi și polițiști deplasându-se la locul în care a fost semnalat evenimentul. Scandalul a continuat, însă mama sa a devenit din victima, apărător. Cei doi foști dușmani, deveniți aliați au reușit să spargă ochelarii unui jandarm și să rupă haina unui polițist. Mama și fiul au fost acuzați de ultraj.
” Aseară, un tânăr de 20 de ani și mama sa, de 42 de ani, din Cărbunești, ar fi agresat un polițist și un jandarm care au intervenit pt aplanarea unui conflict in familie, sesizat de soțul femeii ” , a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Mama și fiul, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj și urmează să fie audiați de procurorii din Târgu- Cărbunești.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)