Mai sunt trei săptămâni până la organizarea Campionatului European de Box Under 22 la Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile din Târgu Jiu se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru organizarea la Sala Sporturilor a Campionatului European de Box Under 22. Competiţia va debuta pe 25 martie şi se va încheia la începutul lunii viitoare, respectiv pe 2 aprilie. Timp de o săptămână la Târgu Jiu se vor afla cei mai buni boxeuri europeni ai momentului sub 22 de ani.

Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu a precizat că aşteptările sunt foarte mari în ceea ce priveşte organizarea. Sala Sporturilor din Târgu Jiu este una nouă şi îndeplineşte toate condiţiile pentru a găzdui astfel de competiţii internaţionale.

Aurel Popescu a mai spus că sunt aşteptaţi sportivi din peste 30 de state europene.

Viceprimarul din Târgu Jiu a mai spus că Serviciul Investiţii se ocupă de dotarea cu mobilier a Sălii Sporturilor. De asemenea, au loc lucrări de amenajare peisagistică şi dotare cu mobilier urban şi în partea de exterior a Sălii Sporturilor, astfel încât invitaţii străini şi spectatorii care vor veni la meciuri să aibă parte de tot confortul.

Florin Bâlteanu, la categoria 52 de kilograme şi Viorel Fâciu, la categoria 75  de kilograme sunt cei doi sportivi din Gorj calificaţi la Campionatul European de Box Under 22.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)