Localități din Gorj, fără curent electric din cauza vântului puternic

Share dacă ți-a plăcut!

Viscolul și vântul puternic au creat probleme în câteva localități din Gorj. Două cartiere din municipiul Târgu-Jiu, Bârsești și Ursați, precum și comunele Stănești, Lelești și Runcu au rămas fără energie electrică.
Doi angajați ai Prefecturii Gorj au asigurat permanența și au monitorizat problemele apărute. De asemenea în cele 12 localități situate în nordul județului, aflate sub cod galben de ninsori și viscol, au fost instituie servicii de permanent la sediile administrațiilor locale.
În comuna Turcinești, satul Rugi, niște stâlpi din lemn s-au rupt iar localnicii au rămas fără curent electric. Probleme au fost și în localitățile Ciuperceni și Dănești, unde câțiva copaci au căzut pe carosabil.
Echipaje ISU Gorj au intervenit, iar circulația se desfășoară normal, a precizat reprezentanta Prefecturii Gorj, Corina Belteu.
Județul Gorj s-a aflat în intervalul 5 februarie, ora 8.00 – 6 februarie, ora 10.00 alături de alte 35 de județe din țară sub avertizarea de cod galben de ninsori și viscol, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)