Liberalii, atac la Cosmin Popescu, după împărțirea fondurilor pentru primării: ”Să nu mai stea pietroi pe murături la Consiliul Județean”

Share dacă ți-a plăcut!

Contrariați că șeful județului Cosmin Popescu a împărțit pe criterii de apartenență politică fondurile la primării, liberalii gorjeni i-au solicitat acestuia să se implice serios în problemele județului și să nu mai închidă ochii la anumite nereguli. Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj susține că șeful de la județ, Cosmin Popescu nu ar fi alocat intenționat bani către primariile cu conduceri liberale pentru a se răzbuna, având în vedere faptul că peneliștii au făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește neregulile săvărșite de PSD. Vâlceanu a făcut referire la ultimul scandal de la Aparegio, acolo unde conducerea societăţii a transformat o casierie în apartament de locuit pentru un consilier al șefului Traian Pătrășcoiu. “Cosmin Popescu să nu mai stea pietroi pe murături și să ia măsuri la Aparegio”, susține președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, având în vedere faptul că Aparegio are ca acționar majoritar Consiliul Județean Gorj.

Mai mult de o treime din primăriile din Gorj nu au primit bani din partea Consiliului Judeţean. 29 de unităţi administrativ teritoriale din 70 au primit zero lei în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Gorj. Din cele 29, jumătate sunt conduse de primari liberali, iar restul de la PSD şi ALDE.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)