Lădaru, din nou membru ALDE

Share dacă ți-a plăcut!

Consilierul municipal din Târgu Jiu, Eduard Lădaru, a suspendat în instanță decizia de excludere a sa din ALDE. Potrivit alesului local, decizia nu este una statutară, iar organizația centrală nu a comunicat date în acest sens filialei locale din Gorj.
Eduard Lădaru este în continuare membru al Comisiei centrale de etică și arbitraj a ALDE, după ce, instanța a dispus suspendarea actului de excludere. Lădaru l-a acuzat din nou pe Ion Iordache, liderul interimar al ALDE Gorj că folosește organizația județeană ca pe propriul fond de vânătoare și că i-a transformat pe unii dintre membrii de partid în “gonaci”.

Deși susține că nu se mai regăsește în momentul de față în ALDE Gorj, Eduard Lădaru nici nu se vede în altă formațiune politică. Speră doar ca șefii săi de la nivel central să observe modul în care este condusă în prezent organizația de la Gorj.

ALDE Gorj a anunțat de mai multe ori decizia de excludere a lui Eduard Lădaru din partid, ca urmare a faptului că acesta era membru în comisia națională de arbitraj și nu putea fi exclus pe plan local.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)