La volan, fără permis de conducere

Share dacă ți-a plăcut!

Un tânăr a fost reținut de polițiști pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.
Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, din comuna Roșia de Amaradia care este bănuit de săvârşirea în stare de recidivă a infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu poseda permis de conducere .
Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci l-au reţinut la data de 11 ianuarie pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 10 ianuarie a.c., tânărul, ar fi condus un autoturism pe DC 26 Poienari, iar cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul fără permis a fost prezentat duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, procurorul de caz dispunând față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)