La Târgu Jiu, la fel ca în marile orașe

Share dacă ți-a plăcut!

Președintele Partidului Verde filiala Gorj, Adrian Tudor, a declarat că își dorește ca municipiul Târgu Jiu să urmeze modelul marilor orașe, precum Oradea sau Cluj-Napoca. Pentru a stimula proiectele de dezvoltare urbană, Tudor a adresat o invitație și viceprimarului capitalei Germaniei, Ramona  Pop.

Adrian Tudor a prezentat un proiect de punere în valoare a muncipiului,  „Renașterea orașului”.  Peste aproximativ două săptămâni va fi publicată forma finală a acestuia, momentan fiind încă în faza de discuții cu mai multe organizații non-guvernamentale.

Tudor are ca model dezvoltarea orașelor precum Oradea sau Cluj Napoca, a căror strategie a ridicat nivelul de trai al cetățenilor. În municipiul Oradea, o celebră școală de servicii turistice, recunoscută internațional, își va deschide o filială unde tinerii orădeni vor putea urma cursurile pentru accesarea unor finanțări cu care să își pună ideile în aplicare.

Președintele Verzilor din Gorj consideră că este foarte important ca cetățenii să vadă că se pot face investiții considerabile, indiferent de culoarea politică a administrației publice locale.

Pe același model al municipiilor dezvoltate din punct de vedere economic, la Târgu Jiu s-ar vrea crearea unor parteneriate cu asociațiile oamenilor de afaceri și cu universitățile din zonă.

Copyright Protect ! :)