La furat de motorină, apoi cercetați de polițiști

Share dacă ți-a plăcut!

Doi bărbați, din județul Mehedinți, sunt cercetați după ce ar fi furat diferite cantități de motorină. Aceștia erau angajații unei microcariere din județul Gorj. Oamenii legii au întocmit și un dosar penal.
Doi bărbați, în vârstă de 47 și 48 de ani, din comuna Cătunele, respectiv comuna Șimian, județul Mehedinți, excavatoriști în cadrul unei microcariere de pe raza județului Gorj, din comuna Cătunele, sunt cercetați de către oamenii legii după ce ar fi sustras cantități mari de motorină. Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați au reușit să fure din utilajele cu care își desfășurau activitatea, peste 100 l de combustibil, în mai puțin de o lună.
” Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat cu privire la faptul că doi bărbați, de 47 și 48 de ani, excavatoriști deservenți la o microcarieră, din comuna Cătunele, în cursul lunii mai 2019, ar fi sustras, diferite cantităţi de motorină, însumând peste 100 de litri, din utilajele cu care își desfășurau activitatea”, Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj,
În cauză, polițiștii gorjeni, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)