Iulian Popescu, susținut de PNL pentru Consiliul Județean Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

Un tehnocrat este propus de Partidul Național Liberal pentru conducerea Consiliului Județan Gorj. Iulian Popescu este fondatorul unei companii de IT, creatorul unui soft pentru industria HoReCa, utilizat de peste 2.000 de restaurante și cafenele din România.

Membrii Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal, filiala Gorj, au votat, în ultima ședință, susținerea lui Iulian Popescu, pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, cu unanimitate de voturi. Candidatura propusă este menită să-l învingă pe actualul președinte al CJ Gorj, Cosmin Popescu, care va candida din partea PSD.

În ultimii ani, cetățenii și-au exprimat prin diverse forme dorința de a fi conduși de oameni fără istoric politic. Ei bine, Iulian Popescu nu este politician, este un tânăr antreprenor, născut în Târgu Jiu, plecat în București, dar rămas conectat la problemele județului, având mereu proiecte europene pentru oamenii de aici. Îmi doresc ca PMP și USR să vină alături de noi pentru că un refuz înseamnă ajutor pentru PSD. Iulian Popescu, susținut de toți colegii din PNL, și sper că și din USR și PMP, poate să scoată Gorjul din rândul județelor din Oltenia rămase captive în urma zecilor de ani de conducere PSD”, a menționat președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Iulian Popescu nu este membru de partid, iar o altă activitate importantă a sa este în accesarea de fonduri europene, reușind să aducă în Gorj milioane de euro, bani pentru susținerea tinerilor antreprenori.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)