ISU Gorj se pregătește de faza națională

Share dacă ți-a plăcut!

În comuna Baia de Fier s-a desfășurat faza județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Câștigătorii vor reprezenta instituția, la faza națională a competiției. La concurs au participat 9 echipaje.
Faza județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență, s-a desfășurat astăzi, în comuna Baia de Fier. În competiție s-au înscris șase echipaje din cadrul serviciilor private și trei echipaje din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență. Pompierii civili intervin în sprijinul cetățenilor, alături de pompierii militari, salvând vieți zilnic. Serviciile voluntare sunt constituite în cadrul fiecărei unități administrativ teritoriale, iar cele private se constituie în cadrul operatorilor cu grad crescut de risc. Câștigătorii concursului vor reprezenta Inspectoratul pentru Situații de Urgență la faza națională a competiției, fapt care a făcut ca lupta să fie și mai strânsă.

Participanții la concurs au demonstrat cât de bine pregătiți sunt pentru situațiile de urgență, iar orgoliul de a câștiga, i-a determinat să dea tot ce au mai bun din ei .

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)