ISU Gorj are o nouă subunitate la Rovinari

Share dacă ți-a plăcut!

În vizita sa în Gorj, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a inaugurat noua subunitate a Inspectoratului pentru Situații de Urgență din orașul Rovinari. Începând de ieri, rovinărenii și locuitorii comunelor din apropiere se pot bucura de intervenții mai rapide ale echipajelor.

 

Cea de-a 8-a subunitate din cadrul ISU Gorj este operațională începând cu data de 25 iunie.
La inaugurarea Punctului de Lucru Rovinari – subunitate componentă a Detașamentului de Pompieri Motru din cadrul ISU Gorj a fost present și Nelu Tătaru – Ministrul Sănătății, Dan Vîlceanu – deputat de Gorj, colonelul Cristian Radu – Prim-adjunct al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Cristinel Rujan – Prefectul Județului Gorj, Cosmin Mihai Popescu – Președintele Consiliului Județean Gorj, dar și șefi ai instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență.

Cetățenii orașului Rovinari și comunelor Bîlteni, Cîlnic, Dragotești, Fărcășești, Negomir, Telești și Urdari vor beneficia, într-un timp mult mai scurt, de ajutorul pompierilor militari atunci când se vor confrunta cu o situație de urgență.
O autospecială de lucru cu apă și spumă dotată cu echipamente pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și un autocamion de intervenție, încadrate cu echipaje profesioniste de pompieri, reprezintă resursele care încadrează Punctul de Lucru Rovinari.

Copyright Protect ! :)