Iriza anunță plecări masive din ALDE, dacă Dian Popescu rămâne președinte

Share dacă ți-a plăcut!

Senatorul Scarlat Iriza anunță plecări masive din ALDE Gorj, în cazul în care Dian Popescu nu va fi îndepărtat de la conducerea organizației. Numărul membrilor de partid la Gorj este și așa destul de mic, susține senatorul din cauză că nu au mai fost organizate alegeri, iar șefia ALDE este asigurată în interimat.

Scarlat Iriza susține că în ALDE Gorj sunt cel puțin două tabere, una condusă de primarul din Rovinari, Robert Filip, iar alta de Dian Popescu. Parlamentarul susține că nu se consideră liderul celei anti-Dian Popescu, pe motiv că președintele interimar nu i-a oferit nicio funcție în partid, deși activează în Parlamentul României. Iriza afirmă că, în cazul în care Dian Popescu va rămâne lider la Gorj, atât primarul din Rovinari, Robert Filip, cât și cel din Drăguțești, Ion Popescu vor părăsi formațiunea politică.

În urmă cu o săptămână, senatorul Scarlat Iriza anunța că a solicitat la Centru organizarea de alegeri la ALDE Gorj, cu toate că el însuși recunoaște că nu ar avea cine sa candideze împotriva actualului lider, Dian Popescu. Cel din urmă ar fi tras demult sforile la București pentru a nu fi organizate alegeri.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)