IPJ Gorj are 18 autospeciale noi

Share dacă ți-a plăcut!

Ministerul Afacerilor Interne a dotat Inspectoratele de Poliție Județene cu mai multe autospeciale noi. De noile achiziții se bucură și polițiștii gorjeni care dispun acum de 18 mașini nou-nouțe.

Acestea fac parte din programul de reînnoire al parcului auto al Poliţiei Române din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Este cea mai mare achiziție de autospeciale din istoria M.A. I.

Cele 18 autospeciale sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice, imaginea acestora fiind schimbată printr-o nouă colantare.

Autospecialele vor putea fi văzute pe raza întregului judeţ, fiind distribuite în dotarea Poliţiei Municipiului Târgu Jiu într-un număr de 3 și alte 3 Serviciului Rutier. Un autoturism a fost distribuit Biroului Județean de Poliţie Transporturi Gorj. Poliția Orașului Novaci, Poliția Orașului Rovinari , Poliția Orașului Târgu Cărbunești, Poliția Municipiul Motru și  Poliția Orașului Turceni  dispun acum de câte o autospecială fiecare. Tot de câte o nouă mașină dispun și Posturile de Poliție comunale Bălești, Bâlteni, Runcu, Țânțăreni, Scoarța și Polovragi

Copyright Protect ! :)