Ion Tudor îi somează pe cabanierii din Rânca să încheie contracte pentru serviciile de gunoi și apă

Share dacă ți-a plăcut!

 

Cabanierii din stațiunea montană Rânca sunt somați de directorul Secției de Drumuri Târgu Jiu, Ion Tudor, să încheie contracte pentru servicii de salubritate, apă și canal. Ion Tudor a precizat că este obligatoriu ca toate cabanele și pensiunile din Rânca să aibă încheiate contracte cu o firmă de salubritate, în caz contrar gunoiul va ajunge în pădurile din zonă sau pe marginea DN 67 C, administrat de Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu. Ion Tudor este nemulțumit de faptul că periodic drumarii sunt nevoiți să igienizeze drumul dintre Novaci și Rânca. Ridicarea și transportul deșeurilor abandonate se face pe cheltuiala secției.

Șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu a precizat că e nevoie să fie semnate contracte și pentru serviciile de apă și canal. Inclusiv Secția pe care o conduce Ion Tudor va încheia un contract cu Aparegio pentru serviciile de apă și canal. Dacă nu există contracte încheiate între Aparegio și operatorii de turism societatea nu va putea să intervină dacă vor fi probleme la rețeaua de canalizare și apă.

În zonă sunt foarte puțini cabanieri care au contracte cu operatorul de servicii de salubritate, fiind necesar ca administratorii de cabane să încheie și contracte pentru servicii de apă și canal.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)