Inspecţii pe toate drumurile judeţene pentru demararea campaniei de reparaţii

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile verifică toată reţeaua de drumuri aflate în administrarea Consiliului Judeţean Gorj, în vederea demarării unui program de reparaţii de primăvară.

Ninel Muja, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că în funcţie de rezultatele inspecţiilor din teren se va face o evaluare a stării carosabilului pentru a se stabili priorităţile programului de reparaţii şi întreţinere.

Ninel Muja a precizat că discutat cu persoanele responsabil pentru stabilirea priorităţilor. Pe primul loc pe listă ar fi Drumul Judeţean Apa Neagră – Padeş. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj a mai spus că sunt alocate toate fondurile necesare pentru programul de reparaţii, astfel încât şoselele să fie pregătite pentur sezonul care urmează.

În acelaşi timp, Consiliul Judeţean Gorj are în licitaţii sau pregăteşte licitaţiile pentru stabilirea constructorilor la patru drumuri judeţene. Două dintre drumuri vor beneficia de finanţare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional şi alte două prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)