Începe marea plombare pe drumurile județene

Share dacă ți-a plăcut!

Consiliul Judeţean va începe plombarea gropilor de pe drumurile judeţene. Mai întâi se va face, însă o inventariere a tronsoanelor de drum afectate în perioada de iarnă. Astfel, vor fi realizate reparaţii şi plombări pe drumul judeţean 671 de la Padeş, drumul înspre Dobriţa, vizată fiind și zona muncipiului Târgu Jiu.

Consiliul Judeţean Gorj va demara de la jumătatea lunii viitoare activitatea de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene. Este vorba de reţeaua de peste 800 de kilometri de şosele aflate în administrarea Consiliului Judeţean Gorj. Potrivit lui Cornel Cimpoieru, director în cadrul Consiliului Judeţean Gorj, în prezent se derulează etapa de inventariere a lucrărilor care sunt de efectuat, după sezonul rece.

Potrivit lui Cornel Cimpoieru, sunt vizate mai multe drumuri judeţene care au nevoie urgentă de reparaţii, după sezonul de iarnă. Astfel, vor fi realizate reparaţii şi plombări pe drumul judeţean 671 de la Padeş, drumul înspre Dobriţa, zona muncipiului Târgu Jiu, dar și drumurile judeţene de la Stejari și Dănciuleşti.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)