Încep Zilele Municipiului Motru

Share dacă ți-a plăcut!

Municipiul Motru îmbracă straie de sărbătoare în această perioadă, invitați la aceste manifestări festive fiind toți locuitorii orașului, și nu numai. Primarul Gigel Jianu a precizat că eforturile pentru organizarea acestor festivități au fost unele deosebite, însă membri comunității pe care o reprezintă le merită din plin. Programul manifestărilor festive este unul conceput de așa natură pentru a mulțumi pe toată lumea și include manifestări culturale, competiții sportive și spectacole de divertisment și de muzică populară.

Vineri, între orele 18:30 – 20:00 va avea loc Spectacolul de muzică populară susținut de Casa de Cultură, Clubul Copiilor și instituțiile de învățământ din municipiul Motru, iar în intervalul orar 20:00 – 23:00 va avea loc Festivalul de muzică populară ”Gheorghe Feraru”, alături de invitații săi și de Ansamblul ”Doina Motrului”. Sâmbătă, între orele 18:30 – 20:30, va avea loc un Spectacol de divertisment și voie bună organizat de Casa de Cultură în colaborare cu instituțiile de învățământ din municipiul Motru, cu concursul Grupului vocal ”Prietenii pe portativ”, urmat apoi de un program de dans modern și de societate, muzică ușoară, teatru, pantomimă și moment vesele. La orele 19:00  va avea loc Festivitatea de premiere a câștigătorilor la concursurile sportive organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Motru. În intervalul orar 20:30-23:00, vor avea loc recitaluri de muzică ușoară susținute de Daggu Project, Helen, Chriss Greys Live Band, Adrian Sână și Akcent.

Duminică urmează o altă rundă de distracție și voie-bună la Zilele Municipiului Motru. De la orele 18:30 – 20:00 sunteți așteptați cu un Spectacol de divertisment organizat de Casa de Cultură în colaborare cu instituțiile de învățământ din Motru, cu concursul trupelor de dans ”Star Dance” și ”MiniStar” și Grupul vocal ”Prietenii pe portativ”. Va urma apoi un program de dans modern și de societate, muzică ușoară și moment vesele. De la 20:00 și până la orele 23:00, spectatorii prezenți vor fi încântați cu un program de muzică populară și de petrecere susținut de Delia Barbu, Elena Grama, Sanda Argint și Dorin Covaci. Programul va fi prezentat de Nicoleta Anculia. Toate spectacolele din cadrul acestor evenimente festive se vor desfășura pe scena amplasată pe platoul din fața Casei de Cultură Motru.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)