Încep controalele în piețe și magazine

Share dacă ți-a plăcut!

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj organizează controale până de Paşte şi asigură un număr de telefon pentru sesizări. Pentru că în această perioadă se consumă pește, inspectorii plecați în control vor verifica mai întâi comerțul cu aceste produse, mai ales că duminică, de Florii creștinii ortodocși au dezlegare la pește.

Comisarii pentru protecţia consumatorilor vor efectua controale la produsele speficice sărbătorilor pascale. Potrivit lui Mădălin Giurcău, comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj, o tematică de control o reprezintă în această perioadă peştele şi produsele din peşte.
În perioada minivacanţei de Paşte, între 26 aprilie şi 1 mai va fi asigurată permanenţa la nivelul instituţiei pentru a se primi sesizări la telefonul instituţiei. Comisarul de serviciu va analiza sesizările şi se va decide trimiterea de echipe de control în teren.

Comisarii pentru protecţia consumatorilor le recomandă cetăţenilor să verifice atent produsele pe care vor să le cumpăere, în special ouăle, carnea sau dulciurile. Cantităţi mari din produsele enumerate vor intra pe piaţă în zilele premergătoare Sărbătorilor Pascale.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)