Încă un accident pe raza comunei Bâlteni

Share dacă ți-a plăcut!

Încă un eveniment rutier produs pe raza comunei Bîlteni. De această dată o autoutilitară s-a oprit într-un gard, după ce a părăsit partea carosabilă. Accidentul s-a soldat cu o victimă, pasagera din autovehicul necesitând și îngrijiri medicale.
Pe raza comunei Bîlteni, a avut loc din nou, un eveniment rutier. Un martor a sunat imediat la numărul unic de urgență, sesizând accidentul. Salvatorii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale pentru descarcerare, două echipaje SMURD, dar și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.
”Apelantul semnala faptul că în accident sunt implicate două autovehicule și trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis Florin Chisim,purtător de cuvânt ISU Gorj.
Echipajele de intervenție, au constatat că implicată în evenimentul rutier a fost o autoutilitară care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un gard din apropiere. În urma impactului, pasagera a suferit leziuni, însă din fericire, la sosirea pompierilor, femeia nu era încarcerată și era conștientă. Femeia a fost preluată de o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru investigații suplimentare.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)