În arest după ce a fost prins de două ori fără permis

Share dacă ți-a plăcut!

Un bucureștean a ajuns în arest, după ce a fost prins de polițiștii gorjeni la data de 1 mai, conducând pe drumurile publice deși se afla în perioada de suspendare. Bărbatul se afla deja la a doua abatere, fiind tras pe dreapta de oamenii legii și în data de 9 aprilie.
Codul rutier a fost încălcat pe drumurile gorjene, de două ori de către un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din București. Având permisul de conducere suspendat, acesta nu s-a temut de oamenii legii și a hotărât să urce la volanul autoturismului personal. În data de 9 aprilie, s-a ales doar cu dosar penal, însă la a 2-a abatere, povestea bucureștenului s-a încheiat prost. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina.

” Acesta, la data de 9 aprilie și 1 mai a.c., a fost depistat de polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești respectiv Postului de Poliție Berlești în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, în perioada de suspendare”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
La data de 15 mai, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice , fără a poseda permis de conducere

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)