Hoț găsit cu câinele de urmă

Share dacă ți-a plăcut!

Câinele de urmă Puh, coordonat de conductorul său din cadrul Serviciului Criminalistic, a ajutat polițiștii gorjeni să identifice un bărbat băunit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ieri, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, alertați printr-un apel 112 efectuat de către un bărbat în vârstă de 72 de ani din comuna Drăguțești, s-au deplasat la fața locului pentru cercetări. Bătrânul a sesizat faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute au intrat într-o anexă din gospodăria sa, și i-au sustras un cazan confecționat din alamă, un redresor și un aparat de sudură.

Polițiștii au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind folosit și câinele de urmă Puh, coordonat de conductorul său din cadrul Serviciului Criminalistic.

Prejudiciul cauzat este deocamdată în curs de estimare.

În urma activităților de cercetare efectuate de polițiștii ajutați de câinele Puh, a fost identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bălești, un cunoscut al persoanei vătămate. Acesta este bănuit că ar fi săvârșit infracțiunea în cauză.

Totodată, polițiștii au mai descoperit că, în trecut, bărbatul ar mai fi sustras din posesia păgubitului, încă 8 anvelope și jante auto, a căror lipsă acesta din urmă nici nu o observase.

Toate bunurile au fost identificate de către polițiști, recuperate și predate persoanei vătămate.

Cercetările polițiștilor continuă în vederea stabilirea întregii activități infracționale

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)