Filmat în timp ce fura drapelul României de la poarta unei cântărețe

Share dacă ți-a plăcut!

Ca la noi, la nimeni. Un bărbat a fost surpins de camerele de supraveghere în timp ce fura  drapelul României, pe care o cântăreață de muzică populară din Târgu Jiu îl amplasase, de 1 Decembrie,  la poarta locuinței sale din municipiu după ce l-a primit de la reprezentanții PNL Târgu-Jiu.  Este vorba despre interpreta Nicoleta Hoară Priescu. Aceasta a postat filmulețul pe o rețea de socializare și s-a arătat revoltată de gestul bărbatului. Individul a comis fapta, cu câteva ore înainte ca România să sărbătorească Centenarul Marii Uniri.
„Steag primit pe 30.11 (în toată zona Bd. Ecaterina Teodoroiu au fost aşezate la porţile caselor) şi sustras în seara aceleiaşi zile de un individ neidentificat datorită întunericului! Furt ca în codru, chiar şi la noi acasă! Ne mai miram de ce străinii ne văd aşa in exterior! La mulţi ani, România!’, a transmis pe Facebook Nicoleta Hoară Priescu.

Publicată de Nicoleta Hoara Priescu pe Duminică, 2 decembrie 2018

 

Din păcate, chipul suspectului de furt nu se vede bine, dar este posibil să fi fost surprins de alte camere video din zonă.  Organizația PNL Târgu Jiu s-a implicat în sărbătorirea Centenarului Marii Uniri si au împărțit gratuit steaguri targujienilor care au vrut să arboreze drapelul României cu ocazia acestei mari sărbători a românilor de pretutindeni. Au fost organizate patru echipe care au mers în cele patru intrări din municipiul Târgu Jiu pentru a imbraca orasul in straie de sărbătoare. Cel mai probabil, bărbatul care a furat drapelul este un simpatizant al altei formațiuni politice care a vrut astfel sa denigreze implicarea celor de la PNL in sărbătorirea Centenarului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)