Film românesc în aer liber la Drăguțești

Share dacă ți-a plăcut!

Punând accent pe activitățile culturale care contribuie la dezvoltarea unei comunități, edilul comunei Drăguțești a decis organizarea unui eveniment în aer liber în parcul Căminului Cultural. Un film românesc va fi proiectat pentru cetățenii Drăguțeștiului în perioada următoare.

Adminsitrația localității Drăguțești a hotărât difuzarea unui film românesc în parcul din comună. Zona dispune de o tribună unde oamenii se vor putea așeza respectând normele de distanțare socială. Pelicula va fi proiectată în weekend, atât sâmbăta cât și duminica, pentru a permite unui număr cât mai mare de persoane să participe la eveniment.

Primarul comunei Drăguțești, Dumitru Ion Popescu, vrea să le facă o bucurie cetățenilor pe care îi reprezintă și să îi invite la o seară de relaxare alături de un film românesc.

Ideea de a difuza filme românești ori documentare, vine în sprijinul educației copiilor care vor învăța mai multe atât despre istoria țării, cât și despre bogăția naturală a României.

Nu este singura inițiativă a Primăriei Drăguțești. În 3 ani au fost realizate peste 30 de proiecte ale administrației publice locale. Despre toate acestea, dar și multe altele puteți vedea la emisiunea „Audiențe la Primărie” difuzată vineri, ora 21:25, pe Acces TV.

Copyright Protect ! :)