Femeie bătută de soț, chiar în mașina sa

Share dacă ți-a plăcut!

O femeie va avea nevoie de cel puțin 5 zile de îngrijiri medicale , după ce soțul i-a aplicat o corecție neortodoxă. În timp ce se aflau în autoturismul personal, între cei doi parteneri de viață s-a iscat un confict. Femeia a apelat disperată la ajutorul oamenilor legii.
Polițiștii din Țicleni au primit un apel disperat de la o femeie în vârstă de 51 de ani, din orașul Țicleni, care a fost supusă unor violențe greu de descris, chiar de către soțul său, în vârstă de 59 de ani. Bărbatul a bătut-o crunt pe partenera sa de viață, care a suferit leziuni,ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Totul s-a întâmplat în autoturismul personal, femeia neavând posibilitatea de a se apăra de furia soțului. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
Femeia a părăsit domiciliul în care locuia alături de bărbat, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu, de teamă că agresorul o va ataca din nou. Ordinul emis de către oamenii legii, îi interzice soțului violent să se apropie de soția sa sau să o caute la locul de muncă, pentru o perioadă de cinci zile.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)