Există fonduri pentru plata Casei de Avocatură care să reprezinte Primăria Târgu Jiu în procesul cu ANAF

Share dacă ți-a plăcut!

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că la nivelul primăriei sunt disponibile deja fondurile necesare pentru plata avocaţilor care să reprezinte instituţia în procesul cu ANAF.  Primăria Târgu Jiu a contestat un raport al ANAF din care reiese că bugetul municipalităţii a fost prejudiciat cu 3 milioane de lei prin derularea defectuoasă a unui contract care viza împodobirea oraşului de sărbători. Contractul a fost încheiat în anul 2010.

Consilierii locali au aprobat angajarea unei case de avocatură care să susţină în instanţă interesele primăriei. La rândul său, primarul Marcel Romanescu trebuie să facă demersurile necesare pentru angajarea unei case de avocatură, însă aşteaptă un aviz de legalitate din partea Prefecturii Gorj.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că nu a fost emis, deocamdată, un punct de vedere la solicitarea primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pentru că mai sunt necesare documente lămuritoare din partea primăriei. Florescu a spus că Serviciului Legalitatea Actelor nu a identificat sursa de finanţare pentru serviciile de avovcatură şi a cerut acte suplimentare din partea Primăriei Târgu Jiu. După ce vor fi primite şi documentele respective va fi emis şi un răspuns.

Prefectul de Gorj este de părere că nu ar fi motive ca Hotărârea Consiliului Local Târgu Jiu, privind angajarea unei case de avocatură, să nu primească avizul de legalitate.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)