Evenimentele dedicate absolvenților s-au încheiat cu succes

Share dacă ți-a plăcut!

Absolvirea elevilor claselor terminale organizate anul acesta de către primăria municipiului Târgu Jiu a fost un real succes. Nu numai vremea favorabilă a adus o contribuție, ci și înțelegerea de care au dat dovadă participanții, respectând normele de distanțare.

Elevii Colegiului Național Spru Haret și cei ai Liceului Energetic au fost cei care au încheiat, vineri seară, festivitățile de premiere a absolvenților de studii preuniveristare din unitățile de învățământ târgujiene.

Întregul eveniment s-a desfășurat de-alungul a două săptămâni, tinerii bucurându-se de festivitatea atât de dragă lor,  care la un moment dat, se zvonea a fi anulată.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat în direct la matinalul Radio Omega că absolvirea a fost un eveniment de suflet, iar organizarea a respectat întocmai normele în vigoare privitoare la combaterea răspândirii coronavirusului.

Evenimente asemănătoare au fost organizate și în alte județe. Elevii claselor a VII-a au terminat perioada de examenare, iar absolvenții de liceu sunt în plină sesiune de Bacalaureat.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)