Este nevoie de mai multe avize pentru finanţarea lucrărilor la Stadionul Municipal

Share dacă ți-a plăcut!

Compania Naţională de Investiţii trebuie să decidă dacă noul Stadion Municipal din Târgu Jiu va fi gata în acest an. Autorităţile locale susţin că toate demersurile legate de finalizarea lucrărilor depind de deciziile Companiei Naţionale de Investiţii, principalul finanţator al proiectului de modernizare a arenei.

Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a declarat că este nevoie de aprobarea în Comisia tehnico-economică a CNI a proiectului care a mai rămas de executat. Ulterior va fi nevoie şi de un aviz din partea Ministerului Dezvoltării. Prin Hotărâre de Guvern vor fi alocate fondurile necesare pentru încheierea lucrărilor. Suma în discuţie este de 2 milioane de euro şi va fi folosită pentru lucrările exterioare.

Recepţionarea Stadionului Municipal va aduce un beneficiu important oraşului, potrivit lui Aurel Popescu. Este vorba de darea în folosinţă în acelaşi timp a unei parcări de 300 de locuri. Cetăţenii deja întreabă când va putea fi utilizată parcarea subterană de la Stadionul Municipal, a mai spus viceprimarul din Târgu Jiu. În municipiu este nevoie de câteva mii de locuri de parcare.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)