Elevii de 10 au fost premiați

Share dacă ți-a plăcut!

Elevii care au obținut nota maximă la examenele naționale au fost premiați ieri cu câte 10 000 de lei fiecare. Festivitatea a avut loc la Teatrul de Vară din Târgu Jiu. Fostul consilier local, Adrian Tudor, consideră că și profesorii ar fi trebuit premiați, întrucât rezultatul copiilor a depins și de munca acestora.

Ideea de a premia elevii de 10 din Târgu Jiu a fost pusă în aplicare ieri de către administrația municipalității. Deși inițial era vorba despre suma de 5000 de lei, Consiliul Local a dublat premiul oferit fiecărui elev.

 Este un premiu binemeritat, o recunoaștere a eforturilor depuse de acești copii pe care ni-i dorim modele demne de urmat pentru toți tinerii din oraș.

Rezultatul obținut la aceste importante examene este meritul lor, dar și al cadrelor didactice care i-au pregătit și al managementului unităților de învățământ ale căror cursuri le-au urmat. Acum școlile din Târgu Jiu beneficiază de tot ceea ce le este necesar pentru a oferi elevilor un act educațional de calitate. Ne dorim copii bine pregătiți, motivați, dornici să învețe. Îi pregătim pentru viitor și am convingerea că orașul va rămâne pe mâini bune. a declarat Romanescu într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Fostul consilier local, Adrian Tudor, este de părere că nu doar elevii trebuiau premiați, ci și profesorii acestora. Mai mult, acesta consideră că dublarea sumei reprezintă un război politic, din care însă, au avut de câștigat elevii.

În cadrul festivității au fost premiați 10 elevi de la școlile și liceele din municipiul Târgu Jiu.

Copyright Protect ! :)