Echipă de inspecţie la Stadionul din Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

O echipă de reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale de Fotbal, Ligii Profesioniste de Fotbal şi din cadrul Clubului FCSB s-a aflat astăzi la Târgu Jiu pentru o inspecţie la Stadionul Municipal. Echipa de inspecție va stabili ce mai este de făcut, iar dacă vor exista probleme, acestea vor fi rezolvate până la vizita oficială când va fi întocmită documentaţia pentru omologarea propriu-zisă.

FRF şi LFP au verificat astăzi dacă FCSB poate disputa mecurile din cupele europene pe arena din municipiu. Primarul Marcel Romanescu, a anunțat că se doreşte omologarea arenei sportive în luna iunie pentru competiţii de cel mai înalt nivel. Până atunci, însă la vizita de preomologare vor participa și reprezentanţii ISU Gorj, dar şi ai Jandarmeriei, Poliţiei Locale, ai Clubului Sportiv Pandurii Lignitul, respectiv ai AJF Gorj. Este nevoie de omologarea Stadionului Municipal, astfel încât să nu fie probleme atunci când FCSB va disputa meciuri pe arena din Târgu Jiu.

Echipa de inspecție prezentă astăzi la Târgu-Jiu va stabili ce mai este de făcut, iar dacă vor exista probleme, acestea vor fi rezolvate până la vizita oficială când va fi întocmită documentaţia pentru omologarea propriu-zisă.

Stadionul Municipal ar urma să fie gata în luna iunie când va fi predat autorităţilor locale. Arena a costat peste 28 de milioane de euro şi va avea peste 12.000 de locuri. Va putea găzdui inclusiv semifinale de Europa League. Stadionul dispune şi de o parcare subterană, precum şi de un hotel de 4 stele.

Copyright Protect ! :)