Drum județean închis pentru două luni

Share dacă ți-a plăcut!

Începând cu data de 22 iunie pe drumul județean 675B Zorlești – Alimpești va fi închisă circulația rutieră. Timp de două luni șoferii vor folosi rute ocolitoare.

De luni 22 iunie și până în 22 august circulația rutieră pe  tronsonul de drum județean 675B între localitățile Zorlești și Alimpești, km 21 și km 25 va fi închis circulației în vederea executării lucrărilor de înlocuire a sistemului rutier.

La drumul județean s-a lucrat intesiv inclusiv în perioada stării de urgență, echipele organizându-se în grupuri mici, astfel încât să poată fi păstrată distanțarea socială.

Circulația va fi deviată pe următoarele rute ocolitoare:

–  DN 67 Câmpu Mare – Bengești- Bumbești Pițic- Poienari- Ciupercenii de Olteț

–  DJ 661 Albeni – DN 67 Bengești –Bumbești Pițic- Poienari – Ciupercenii de Olteț

Investiția pentru  ,,Modernizare drum județean (675B) ce traversează localitățile  Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ675C”, este   finanțată  prin  Programul Operațional Regional 2014-2020 și de la Bugetul Propriu al județului Gorj. Proiectul are o durată de execuție de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Valoarea acordului contractual se ridică la aproape  34 de milioane de lei.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)