Drum județean finalizat mai devreme

Share dacă ți-a plăcut!

Lucrările pe un tronson de drum județean care a fost cedat unităților administrativ teritoriale Runcu și Lelești au fost finalizate, iar astăzi s-a făcut recepția. La fața locului a fost prezent și Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Drumul Județean 672 D a fost preluat de la Consiliul Județean pe un tronson de 11 km de unitățile adminstrativ teritoriale Runcu și Lelești care l-au reabilitat și modernizat.

Astăzi s-a făcut recepția lucrărilor în comuna Runcu, pe o porțiune de aproximativ 6,2 km. În cadrul proiectului au fost executate și 12 km de șanțuri betonate, 450 de accese la proprietăți, 7 podețe, un pod, și mai multe marcaje și indicatorare rutiere.

Lucrarea a fost finalizată cu două luni mai devreme decât termenul limită și a durat aproximativ un an de zile.

Înainte de asfaltarea drumului, acesta avea o îmbărăcăminte de ciment care se afla într-o stare destul de degradată.

Cosmin Popescu, Președintele Consiliului Județean, consideră că lucrarea este benefică pentru cetățenii celor două comune, întrucât va prelua o mare marte a capacității de transport de pe raza localităților.

Valoarea lucrării se ridică la 8 milioane de lei. Reabilitarea drumului face parte din cele peste 180 de proiecte aprobate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Copyright Protect ! :)