Droguri de risc la colț de stradă

Share dacă ți-a plăcut!

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu, a fost prins de oamenii legii după ce ar fi efectuat mai multe operațiuni cu droguri de risc. Acesta procura stupefiantele, după care le porționa și le comercializa pe raza județului Gorj.
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Gorj, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. , au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza județului Gorj și Olt, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc. Vizat a fost și un tânăr din municipiul Târgu Jiu, în vârstă de 25 de ani, care începând cu anul 2018 ar fi efectuat mai multe operațiuni cu droguri de risc. Modul în care acționa târgujianul era destul de simplu. Procura stupefiantele, le porționa și le cântărea, după care le ambala și le comercializa consumatorilor gorjeni.
În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 50 de grame de canabis, două grindere, un cântar de precizie, pliculețe folosite la ambalarea drogurilor și șase terminale mobile, pe care le-au ridicat în vederea cercetărilor.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)