Două spaţii identificate pentru viitorul târg de haine second-hand

Share dacă ți-a plăcut!

Comisia de specialitate din Primăria Târgu Jiu a identificat două spaţii în care să funcţioneze viitorul târg de haine vechi unde îşi vor desfăşura activitatea rromii din oraş. Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu, din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a declarat că cele două propuneri identificate de comisie vor fi analizate în comisiile de specialitate ale Consiliului Local şi va fi luată o decizie.

Rotaru a precizat că variantele găsite în prezent sunt mult mai ieftine decât cea anterioară. Cheltueilile lunare cu întreţinerea şi chiria vechiului târg de haine second-hand atingeau 57.000 de lei. În prezent s-a reuşit scăderea cheltuielilor la 16.000 de lei, indiferent care spaţiu va fi ales de consilierii locali.

Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Marian Rotaru, a mai spus că vechiul contract ajunsese la o sumă mult mai mică, dar rromii ar fi trebuit să îşi asigure paza şi alte cheltuieli.

Marian Rotaru a mai declarat că era necesară o reducere a cheltuielilor cu târgul de haine vechi, având în vedere că sunt şi alte priorităţi, cum ar fi unităţile de învăţământ.

Primăria Târgu Jiu a renunţat la vechiul spaţiu care găzduia târgul de haine vechi din cauza chiriei mari. De asemenea, spaţiul respectiv urmează să fie scos la vânzare de proprietar.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)