Două parcări noi în Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

În viitorul apropiat vor fi amenajate două noi parcări pentru autoturisme, dar și pentru vehicule de mare tonaj.
Mai exact, în zona fostului supermarket Interex, pe malul drept al Jiului, se va contura o primă parcare. Aceasta va avea o suprafață de 4 hectare.
O altă parcare, în suprafață de 8000 mp, ar urma se se amenajeze lângă Colegiul Național „Virgil Madgearu“.
Cele două parcari vor putea fi folosite atât pentru mașini de mare tonaj, cât și pentru autoturismele pe care cetățenii din Târgu-Jiu nu le mai folosesc.
În legătură cu parcarea din zona opusă fostului supermarket Interex, primarul municipiului, Marcel Romanescu, a declarat că a purtat discuții cu societatea Hidroelectrica, pentru preluarea unei suprafețe de aproximativ 40.000 metri pătrați.
De asemenea, următoarea parcare va fi amenajată în zona Narciselor, între Confecția și Cimitirul Municipal. Edilul susține că reabilitarea zonei va începe în circa trei săptămâni și își dorește ca parcarea să fie destinată atât tirurilor care sunt parcate pe Calea București, cât și pentru turiști sau pentru cetățenii care își doresc să ajungă la cimitir.
Totodată, în proiectul realizării parcării dintre Conecția și Cimitirul Municipal vor fi cuprinse fonduri și pentru reabilitarea străzii Narciselor pe tronsonul de la respectivul agent economic până la Cimitirul Eroilor.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)