Două ordine de protecție emise de polițiști

Share dacă ți-a plăcut!

Polițiștii gorjeni au emis în acest weekend două ordine de protecție provizorii pentru două situații de violență. Într-unul dintre cazuri, un bărbat a reclamat un conflict cu soacra, însă acesta își bătuse, de fapt, soția.

Polițiștii din Motru au fost alertați duminică de un apel 112 efectuat de un bărbat, care sesiza un conflict cu soacra sa. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 38 de ani din municipiul Motru, ar fi exercitat de fapt acte de violență asupra soției sale, de aceeași vârstă.

Femeia a solicitat ordin de protecție față de agresor, astfel că polițiștii au și emis unul, pentru o perioadă de 5 zile.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis vineri de către polițiștii din Târgu Jiu. O tânără în vârstă de 27 de ani din municipiu, a sunat la 112 sesizând faptul că a fost agresată de către soțul său.

Se pare că acesta, cu 14 mai învârstă decât soția sa, ar fi adresat amenințări și exercitat acte de violență asupra femeii, pe fondul unui conflict spontan.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie și amenințare, iar acum nu are voie să se mai apropie la mai puțin de 200 de metri de soția sa.

Copyright Protect ! :)