Doar prima de combustibil, acordată înainte de Paște

Share dacă ți-a plăcut!

Minerii și energeticienii vor primi înainte de Paște doar tichetele cadou pentru combustibil, urmând să primească un alt bonus de 1100 de lei, însă pe data de 1 Mai, de Ziua Muncii. În total, angajații CEO vor primi 1700 de lei prime la finalul lunii aprilie și începutul lunii mai.

Potrivit reprezentanților companiei, anul acesta s-a făcut o modificare la CCM, astfel că, prima de combustibil în valoare de 600 de lei să fie acordată înainte de Paște, sub formă de tichete cadou.
Cea de-a doua bonificație, în valoare de 1.100 de lei care va fi acordată de 1 Mai va fi impozitată cu doar 10%, pentru că s-a mărit fondul de salarii cu prima de producție. Salariații vor mai primi și tichete cadou de 1100 de lei în august de Ziua Minerului, dar până atunci, angajaților din producție li se va acorda sporul de producție care va fi încasat, o parte, luna acesta, la chenzina 1. Sporul de producție este de 1000 de lei brut lunar, netul fiind de 580 de lei, care ar trebui să se regăsească la peste 7.000 de salariați ai CEO.

Copyright Protect ! :)