Discuții despre situația economică la CEO

Share dacă ți-a plăcut!

Liderii sindicali au solicitat conducerii Complexului Energetic Oltenia, situația financiara a companiei. Sorin Boza a pus la dispoziția sindicaliștilor o prezentare, în cadrul Comisiei Mixte, dar amintind și faptul că greva care a avut loc la începutul anului, a afectat activitatea și a dus la pierderi financiare considrabile. Sorin Boza, președintele Directoratului, susține că situația nu este chiar atât de gravă cum se speculează.
Oficialii Complexului Energetic Oltenia au dezbătut aproape o oră alături de liderii de sindicat, situația financiară a companiei. Potrivit lui Sorin Boza, președintele Directoratului, situația va fi făcută publică în zilele următoare. Boza nu făcut abstracție nici de această dată despre greva care a avut loc la începutul anului. Acesta susține că pagubele suferite la acea perioadă au fost destul de importante, încât să afecteze financiar instituția. Totuși situația nu ar fi atât de dramatică precum se speculează.

” Nu este o situație roză, dar nici dificilă, neagră, așa cum mulți vorbesc în neștiință de cauză. (..) Am avut un început de an dificil. Din cauza mișcărilor de protest, am pierdut 600.000 de tone de cărbune, dar eu sunt optimist”, a transmis Sorin Boza.

Pe lângă situația financiară intens discutată, s-a dezbătut și acordarea voucherelor de vacanță și cota de cărbune.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)