Directorul de la Patrimoniu, pedichiură la birou

Share dacă ți-a plăcut!

Situație scandaloasă în cadrul unei instituții publice din Târgu Jiu. Un director din cadrul Primăriei Târgu Jiu a pus  femeia de serviciu să-l spele pe picioare, în birou. Este vorba despre Marian Rotaru, directorul Direcției de Patrimoniu.  Imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit un val de indignare în rândul cetățenilor și nu numai. Edilul Marcel Romanescu a precizat că îi va cere notă explicativă  lui Rotaru pentru gestul său.

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu a fost deseori personaj în relatările din presa locală, care a scris despre atitudinea sa de despot în relația cu sobordonații, aceștia fiind umiliți și jigniți de șeful lor.  Directorul Direcției de Patrimoniu a sărit din nou calul și de această data a pus femeia de serviciu a instituției să-i taie unghiile de la picioare chiar în biroul acestuia. Imaginile revolt[toare au devenit virale pe internet. Mai mult, potrivit publicației Scandal de Gorj, Marian Rotaru a obligat-o pe femeia de serviciu să-l și tundă la birou. În imagini, Rotaru apare cu pantalonii suflecați până la ghenunchi, cu un picior la înmuiat, într-un lighean de plastic cu apă, iar cu celălalt picior în poala femeii de seviciu care-i face pedichiura. După apariția în mediul online a imaginilor cu Rotaru, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu a precizat că îi va cere notă explicativă directorului de la Patrimoniu pentru faptele sale.

Nu este pentru prima data când Marian Rotaru îşi persecuta si jignește subordonații. Mai mult, două salariate ale Direcției Publice de Patrimoniu au fost luate cu ambulanța de la serviciu și duse la spital pentru îngrijiri medicale după unele dispute cu directorul de la Patrimoniu. În vara naului trecut, directorul Direcției Publice de Patrimoniu și-a luat subordonații să-i cosească iarba la vila sa din cartierul Ursați și pe ulițele din Lelești, iar în urma unei cercetări administrative s-a ales doar cu o mustrare. Marian Rotaru încasează lunar un salariu de 10. 955 de lei

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)