Direcția Agricolă, campanie de informare și control

Share dacă ți-a plăcut!

Direcţia Agricolă Gorj derulează o campanie de informare şi control la agenţii economici care comercializează produse specifice Sărbătorilor Pascale. Sunt vizate pieţele şi magazinele de produse agroalimentare având în vedere faptul că în această perioadă intră în județ foarte multe produse alimentare specifice Paștelui.

Direcţia pentru Agricultură Gorj împreună cu Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au început acţiuni de verificare şi informare a comercianţilor şi cumpărătorilor.
Sunt vizate pieţele şi magazinele de produse agroalimentare. Petra Ochişor, directoarea Direcţiei pentru Agricultură Gorj, a declarat că în această perioadă intră pe piaţă foarte multe produse alimentare specifice Paștelui.
Petra Ochişor a precizat că acţiunile de informare şi control se vor derula până în preajma Sărbătorilor Pascale. Agenţii economici i-au primit cu deschidere pe inspectorii de control şi s-au arătat interesaţi de legislaţia în domeniu.
Campania de informare și acțiunile de control demarate de instituțiile cu atribuții în domeniu vor continua și săptămâna viitoare.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)