Despre noi

Acces Tv Târgu Jiu este un post de televiziune cu acoperire regională care doreşte o informare corectă a telespectatorilor, conform regulilor jurnalistice. Predecesoarea ACCES TV, TV Târgu-Jiu, a fost prima televiziune care a intrat în casele târgujienilor în 1994, ca post local privat de televiziune, aparţinând SC INTERCOMPUTER SA. În 1999, studioul a fost preluat de SC RCS&RDS SA, astfel TV Târgu-Jiu devine RCS TV. În anul 2005, SC ACCES IN COM SRL cumpară canalul de pe reţeaua de cablu şi preia o parte din patrimoniul RCS TV precum şi mare parte din personal.

Prima emisie sub brandul ACCES TV are loc în data de 20 noiembrie 2005, devenind în scurt timp televiziunea preferată a târgujienilor datorită diversităţii grilei de programe şi preocupării pentru problemele sociale. La 4 ani de existenţă, Acces TV a reuşit să se extindă şi să fie recepţionat şi în celelalte oraşe ale judetului Gorj: Bumbeşti-Jiu, Rovinari, Târgu Cărbuneşti, dar şi în majoritatea localităţilor rurale, prin intermediul celor mai importanţi operatori de televiziune prin cablu: RCS&RDS şi DCS AKTA.În prezent Acces TV este văzut în tot Gorjul, depăşind chiar şi graniţele acestuia. Această televiziune locală este ancorată profund în realităţile acestor vremuri şi se doreşte o punte de legătură indestructibilă între oameni.

Echipa este una tânără, dinamică, dornică de a aduce în casele telespectatorilor tot ceea ce este mai bun şi mai interesant, o echipă care munceşte zi de zi pentru ca cei care privesc Acces Tv să ştie ce se întamplă în judeţul lor. Informaţia este puterea noastră. Acces Tv oferă emisiuni informative, de divertisment, folclorice, emisiuni culturale, sociale, talk-show-uri politice, precum si emisiuni de tip life-style. Vă pregatim şi alte lucruri interesante. Le veţi afla pe toate doar dacă ramâneţi alături de noi.

ACCES TV, O TELEVIZIUNE PUTERNICĂ!

Copyright Protect ! :)