Deșeurile aruncate la întâmplare, misiune grea pentru drumari

Share dacă ți-a plăcut!

Angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu se plâng din cauza faptului că nu au reuşit până acum să îi convingă pe şoferi să nu mai arunce gunoiul pe marginea şoselelor. În ciuda campaniilor de informare şi a mesajelor transmise prin intermediul presei şi a reţelelor de socializare, gunoiul continuă să fie aruncat la întâmplare, în spaţii neautorizate.

Drumarii nu reuşesc să îi convingă pe conducătorii auto să nu mai arunce deșeurile pe marginea şoselelor naţionale.
Ion Tudor, şeful SDN Târgu-Jiu, a declarat că nu a reușit să îi convingă pe şoferi cu vorba bună să nu mai arunce deşeurile la întâmplare. Tudor a precizat că a discutat şi cu şefii Gărzii de Mediu Gorj pentru a închide toate accesele de pe marginea şoselelor naţionale, acolo unde sunt abandonate gunoaiele.

Reprezentanții Secției Târgu-Jiu a Drumurilor Naționale le recomandă conducătorilor auto ca în zilele premergătoare Sărbătorilor Pascale să plece mai devreme de acasă pentru a fi siguri că ajung la tip la destinaţie. Drumurile sunt pregătite pentru vacanţă, însă au avut loc multe accidente generate de viteză. În Defileul Jiului s-au produs, de asemenea multe evenimente rutiere ca urmare a vitezei. Şoferii nu s-au obişnuit cu noul drum din Defileul Jiului şi sunt tentaţi să apese mai tare pe acceleraţie, susţine Ion Tudor, șeful SDN Târgu-Jiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)