Depistată conducând fără permis

Share dacă ți-a plăcut!

O femeie, din comuna Săulești, a fost prinsă ieri de oamenii legii, conducând un autoturism, neavând acest drept . Polițiștii au identificat-o pe aceasta, în timp ce se deplasa pe drumul comunal 48.
O femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Săulești, județul Gorj , a fost oprită de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu- Cărbunești, în data de 17 aprilie. Când autoritățile i-au solicitat să prezinte documentele pentru verificare, aceasta a ridicat din umeri, deoarece nu avea ce fel de documente să prezinte. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor, când au constat că persoana oprită de ei, nu avea dreptul să circule cu un autoturism. Autoritățile au verificat-o în baza de date, constatând că persoana în cauzănu figurează ca deținător al unui permis de conducere.În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.
” La data de 17 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat în trafic, o femeie, de 42 de ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 48, fără a poseda permis de conducere”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Șoferii cu permisul de conducere anulat sau suspendat, sau fără a deține acest drept , se pare că nu se tem de oamenii legii, deoarece de la începutul acestui an, au fost deschise mai multe dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a avea acest drept.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)