Decizie definitivă a instanței în cazul lui Belgher

Share dacă ți-a plăcut!

Leonida Belgher, consilier local al comunei Alimpești, a primit o condamnare definitivă, după ce a săvârșit infracțiunea de a conduce fără permis. Belgher nu va mai putea conduce mult timp de acum, pe lângă asta primind și o pedeapsă de un an și jumătate de închisoare cu cu suspendare.
Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe consilierul local al comunei Alimpești, Leonida Belgher, la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins de către oamenii legii în timp ce conducea deși nu avea permis de conducere. Belgher a primit interdicția de a conduce, atât pe perioada ispășirii pedepsei, cât și pe o perioadă ulterioară de trei ani. Cu toate că sentința este definitivă, consilierul local continuă să își susțină nevinovăția.
„Mergeam la un chef, dar nu conduceam eu, ci șoferul, iar în mașină se mai afla și soția sa. Am fost trași pe dreapta de un echipaj de poliție. I-a făcut semn șoferului să iasă, dar am ieșit eu din spate“.

Instanța de judecată a hotărât că Belgher, va trebui să muncească 100 de zile în folosul comunității, în cadrul Primăriei comunei ALimpești sau la școala din localitate.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)