Dan Ilie Morega, dispus să intre din nou în politică

Share dacă ți-a plăcut!

După mai mulți ani în care a stat pe tușă, Dan Ilie Morega pare dispus să facă din nou politică. Acesta nu ar opta pentru vreuna dintre formațiunile politice actuale, ci vrea un partid care să nu fi furat românii. Morega se declară dezamăgit de clasa politică actuală, tocmai acesta fiind motivul pentru care s-ar înregimenta politic, alături de un partid care ar aduce un suflu nou în sfera politică.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice nu ar spune nu unei reveniri pe scena politică. Fostul deputat afirmă că ar fi dispus să facă din nou politică, însă numai în anumite condiții. Prima dintre acestea ar fi legată de înființarea unei formațiuni politice care să vrea binele cetățenilor. Morega se declară dezamăgit de clasa politică actuală, tocmai acesta fiind motivul pentru care s-ar înregimenta politic, alături de un partid care ar aduce un suflu nou în sfera politică. Președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice vorbește despre un partid al patrioților și naționaliștilor români la care s-ar alătura fără să stea pe gânduri.

Dan Ilie Morega a avut o activitate politică intensă, acesta deținând funcții importante de-a lungul vremii. Înainte de 1989 Dan Ilie Morega a fost ales președinte al Cooperației de Consum din Gorj, unitate cu care a obținut de două ori titlul de Erou al Muncii Socialiste, fiind decorat de Nicolae Ceaușescu pentru rezultatele obținute. În anul 1996 a devenit prefect de Gorj cu susținere din partea PDSR, până atunci fiind consilier județean independent. În primăvara anului 2000 a candidat pe listele fostei Alianțe pentru România la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Morega a fost înscris și în PRM. A fost pentru scurt timp președinte al filialei județene Gorj a PNL iar în toamna anului 2004 a devenit liberal prin fuziunea partidului cu PNL. În iunie 2010 a demisionat din funcția de președinte al PNL Gorj și de membru de partid.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)