CSM Târgu Jiu face angajări

Share dacă ți-a plăcut!

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a scos la concurs mai multe posturi. Este vorba de 4 posturi în cadrul clubului care funcționează în cadrul Primăriei Târgu Jiu. CSM are deja un buget aprobat, însă managerul insituţiei sportive, Robert Bălăeț a precizat că va fi nevoie de mai mulţi bani pe viitor, întrucât se doreşte revitalizarea fotbalului la nivelul municipiului Târgu Jiu.

Potrivit lui Robert Bălăeţ, managerul Clubului Sportiv Muncipal vor fi angajați un jurist, un economist, precum şi un expert în handbal şi altul în baschet. În acelaşi timp a fost încheiat un parteneriat cu administraţia Clubului Sportiv Şcolar pentru o echipă de seniori. Aceasta va evolua în ultima ligă. Vor mai exista şi patru grupe de baschet copii. Parteneriatul mai vizează susţinerea unei echipe de handbal în Liga a 2-a, plus 7 grupe de copii și va fi constituită și o echipă de volei junioare.

Managerul CSM Târgu Jiu afirmă că secţiile din cadrul Clubului vor funcţiona începând cu luna iunie. Anumite echipe sunt angrenate în competiţii. Potrivit lui Robert Bălăeţ, municipiul Târgu Jiu va avea echipe de baschet şi de handbal în primele linii, aşa cum au existat în trecut.

Robert Bălăeţ a precizat că îşi doreşte ca echipele de copii şi juniori la fotbal să fie coordonate de către Clubul Sportiv Municipal. Deși CSM are deja un buget aprobat, managerul insituţiei sporitve a precizat că va fi nevoie de mai mulţi bani pe viitor, mai ales dacă se doreşte revitalizarea fotbalului la nivelul municipiului Târgu Jiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)