CSM are nevoie de un buget de 2 milioane de lei pentru a putea funcţiona

Share dacă ți-a plăcut!

Clubul Sportiv Municipal are nevoie de un buget de peste două milioane de lei pentru a-şi putea desfăşura activitatea. CSM este condus de câteva zile de fostul pandurist Robert Bălăeţ. Acesta a solicitat primăriei delegarea unui jurist şi a unui contabil pentru a putea să îşi desfăşoare activitatea curentă.

Robert Bălăeţ susține că a purtat până acum discuţii cu mai mulți antrenori şi au fost finalizate toate demersurile de atrage la club specialişti. Şeful CSM a spus că se va concentra pe creionarea unui plan de acţiune pentru perioada următoare şi pentru anii care urmează. CSM se axa pe promovarea tinerilor şi a copiilor. Luna viitoare va fi prezentat Consiliului Local şi proiectul de Buget pentru Clubul Sportiv Municipal.

Robert Bălăeț susține că bugetul minim necesar este de 2 milioane de lei pentru funcţionaea celor trei secţii. Este vorba de baschet, volei şi handbal. Conducerea CSM se va concentra şi pe atragerea de fonduri din sponsorizări. Vor exista grupe de copii şi se va merge până la echipe de seniori.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)