Continuă scandalul între Prunariu și Ișfan: ”Dacă dai replica unui prost, riști să te trezești cu prostul în discuție! ”, susține președintele AJF

Share dacă ți-a plăcut!

Acuzațiile dure între Ion Ișfan, șeful învățământului gorjean și Mihai Prunariu, președintele Asociației Județene de Fotbal continuă. Primul care a început războiul replicilor acide a fost Mihai Prunariu care săptămâna trecută l-a acuzat pe o rețea de socializare pe Ion Ișfan că se comportă ca un vătaf la Inspectoratul Școlar. Prunariu făcea referire la faptul că acesta refuză să acorde sporurile de calculator cadrelor didactice. Președintele Asociației Județene de Fotbal a fost mustrat de Ion Ișfan care a declarat că reacția acestuia a venit ca urmare a faptului că Prunariu s-a supărat că nu a fost susținut pentru postul de vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj. Acum, Prunariu îi dă replica șefului de la IȘJ,  în speranța că răfuiala pirn intermediul presei se va încheia.

Ion Ișfan, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj nu a putut fi contactat pentru un punc de vedere.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)